0
Winkelwagen
€ 0,00

CCTV dome camera met IR LED

Beveiligingscamera met Sony Effio digitale signaal processor en varifocale lens

Digitale 2.4GHz draadloze camera

DE VOORDELEN VEILIGHEIDSVOORDELEN VAN EEN GOEDE VEILIGHEIDSCAMERA

Zoals menig mens ongetwijfeld is opgevallen in onze moderne tijden, hangen de straten, snelwegen en winkelcentra tegenwoordig vol met veiligheidscamera’s. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat we leven in een wereld waarin veel criminaliteit heerst en dit de nodige gevoelens van onveiligheid met zich meebrengt. Dit geld zowel voor de burger alsook voor de ondernemer en het is vooral de laatste categorie die op grote schaal veiligheidscamera’s aanschaft en installeert.

Veiligheidscamera’s worden de laatste decennia in zeer grote hoeveelheide verkocht en geïnstalleerd. Dit geld zoals gezegd voor zowel burgers als ondernemers. De burger is het terecht zat dat er elke keer bij hem of haar in de straat of woning ingebroken wordt en neemt dus maatregelen om zich hiertegen te beschermen. Ditzelfde geld voor ondernemers die hun dure investeringen natuurlijk ook wensen te beschermen door middel van goed werkende veiligheidscamera’s.  Ondertussen zien we daarom veiligheidscamera’s in banken, scholen, winkels, winkelcentra, winkelstraten, parkeergelegenheden, ziekenhuizen, vliegvelden, stations, snelwegen, havens en snelwegen. Kortom, er is tegenwoordig eigenlijk geen plek meer die we niet met een goed werkende veiligheidscamera in de gaten kunnen houden.

Daarnaast moge het ook duidelijk zijn dat onze overheid zeker niet op het achterwerk zit wat betreft het installeren van beveiligingssystemen en de daartoe behorende veiligheidscamera’s. Zoals we net al aangaven is er tegenwoordig eigenlijk geen luchthaven, scheepshaven, snelweg, verkeersplein, winkelplein of grote winkelstraat meer waar geen veiligheidscamera’s geïnstalleerd zijn. Dit is volgens onze overheid voor de veiligheid van de burgers van de Nederlandse staat, maar of het installeren van zoveel veiligheidscamera’s ook daadwerkelijke tot een veiliger land en gedaalde criminaliteit gezorgd  heeft is moeilijk in te schatten.

Hoe dan ook, feit is wel dat dankzij deze veiligheidscamera’s het in vele gevallen mogelijk is de daders van een misdrijf te achterhalen. Dit geld zowel voor bij u thuis, als voor u als ondernemer. Dat is in dit soort tijden een fijne slag om de arm en zorgt ervoor dat u zeker een stuk rustiger van huis gaat. Het is daarom ook niet voor niets dat veel van onze klanten uiterst tevreden zijn met hun aangeschafte veiligheidscamera en zij genieten daardoor van een stuk meer ontspannen  vakantie en nachtrust!

Over ons

Aniston is een initiatief van gezamelijke ondernemers uit Amsterdam en Haarlem.

Bekijk ook onze andere webshops.

Beoordeling

Laat een beoordeling achter en laat andere klanten weten wat u van ons vindt.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen