0
Winkelwagen
€ 0,00

Homeplug wit 1000 Mbps

LN508 homeplug incl. kontaktdoos 500 Mbps

Homeplugset wit 1000 Mbps

NOOIT MEER DE FRUSTRATIE VAN EEN SLECHTE INTERNET VERBINDING.


We kennen het allemaal wel, de frustratie van een slechte internetverbinding. Deze tijden behoren echter dankzij de bijzonder handige uitvinding van de homeplugs voorgoed tot het verleden. Over zijn de tijden dat u boven op zolder u dood zat te ergeren aan het feit dat u weer eens een slecht bereik heeft en dat precies op het moment dat u belangrijke documenten dient te versturen. Homeplugs voorkomen al dit soort frustraties en zorgen voor een optimale verbinding op alle plekken en in alle ruimtes in uw huis.

Dat moet velen onder u als muziek in de oren klinken en dit is ook reden van het enorme succes van de recentelijke uitgevonden homeplugs. De uitvinding van homeplugs bestaat namelijk nog niet zo heel erg lang, maar is er zeker eentje die de geschiedenisboeken in mag wat ons betreft. Wat een gezeur, frustratie, heen en weer lopen met de laptop en andere vervelende situaties worden er allemaal voorkomen door het aanschaffen van een handig setje homeplugs.

Deze handige en simpele homeplugs kunnen niet alleen op alle plekken met een stopcontact geïnstalleerd worden, maar homeplugs bezitten tevens een zeer handige beveiligingsfunctie. Dit is nodig omdat de signalen over een korte afstand buiten de woning waargenomen kunnen worden, waardoor het theoretisch mogelijk is dat uw buren gebruik maken van uw netwerk. Dat zijn natuurlijk situaties die u wilt voorkomen om van optimale snelheid en een veilig netwerk te genieten. Homeplugs hebben daarom een veiligheidsfunctie ingebouwd die u kunt activeren met een wachtwoord. Homeplugs krijgen een standaard wachtwoord bijgeleverd, die u dan later zelf naar eigen keuze dient te veranderen.

Al met al is de uitvinding van homeplugs naar ons idee één van de allerhandigste en meest vernuftige uitvindingen op het gebied van thuisnetwerken. Homeplugs zijn een prachtige en tevens bijzonder veilige oplossing voor mensen die op meerdere plaatsen apparaten met een internetverbinding willen aansluiten. Dit kan natuurlijk zowel thuis als op kantoor of de zaak. Mocht dit bij u ook het geval zijn en kampt u nog steeds met een slechte verbinding op bepaalde plekken, twijfel dan niet langer en sla uw slag met een handige set homeplugs!

Over ons

Aniston is een initiatief van gezamelijke ondernemers uit Amsterdam en Haarlem.

Bekijk ook onze andere webshops.

Beoordeling

Laat een beoordeling achter en laat andere klanten weten wat u van ons vindt.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen