0
Winkelwagen
€ 0,00

UTP CAT 6 netwerk kabel 5,00 m wit

LN508 homeplug incl. kontaktdoos 500 Mbps

UTP CAT 6 netwerk kabel 20,0 m zwart

ONTDEK EEN WAAR PARADIJS AAN VERSCHILLENDE SOORTEN ELEKTRONISCHE APPARATUUR.

We leven met ons allen in het jaar 2013, wat synoniem staat aan het leven in een technisch ver ontwikkelde maatschappij. Overal om ons heen zien we elektronica menselijke taken overnemen en zien we tevens dat deze producten gemaakt worden om ons leven te vergemakkelijken en te veraangenamen. Dit varieert van gigantische televisieschermen met bijbehorende accessoires tot aan keukenapparatuur, computers, laptoppen en randapparatuur, mobiele telefoons, fototoestellen, huishoudelijke apparatuur, witgoed en vele andere zaken. Het maakt niet waar we zijn of kijken, we zijn waar dan ook omringd door elektronica, of we moeten ons echt helemaal terug trekken in de natuur.

Wij als bedrijf hebben het tot onze roeping gemaakt om u als zoekend consument wegwijs te maken in dit doolhof aan elektronica en om u tevens op uw wenken te bedienen. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat wij een groots en zeer ruim assortiment aan de allernieuwste producten beschikbaar hebben en wel in de meest uiteenlopende soorten elektronische apparatuur. Deze elektronische apparatuur plus de bijbehorende randapparatuur en vele accessoires leveren wij in een groot aantal verschillende categorieën. Dit zijn bijvoorbeeld:

- Audio & video.
- Computer multimedia.
- Energie & verlichting.
- Foto & video.
- Gereedschap & onderdelen.
- Gadgets & diversen.
- Huishoudelijke apparatuur.
- Kabels & pluggen.
- Licht & geluid.
- Radio & TV.
- Security & Safety.
- Smartphones & Tablets.
- Witgoed.

Zoals u hieruit mogelijk kunt opmaken, zijn wij van alle markten thuis. Ons assortiment wordt constant uitgebreid en u vindt een onwaarschijnlijke hoeveelheid en verscheidenheid aan artikelen op onze website.

Neemt u daarom gerust de tijd om eens rond te kijken en mocht u tot bestelling willen overgaan, dan is dit natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk. De bestelde producten worden over het algemeen binnen uiterlijk 2 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Mocht u eventueel nog vragen hebben, dan kunt u ten allen tijden contact opnemen met onze klantenservice, waar onze medewerkers u z.s.m. van een passend antwoord zullen proberen te voorzien.

Over ons

Aniston is een initiatief van gezamelijke ondernemers uit Amsterdam en Haarlem.

Bekijk ook onze andere webshops.

Beoordeling

Laat een beoordeling achter en laat andere klanten weten wat u van ons vindt.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen