0
Winkelwagen
€ 0,00

SAM Module met 4 tangen

Potkrik lucht hydraulisch 30 ton

Garagekrik 6 ton

U bent aangekomen op de ideale site voor de echte doe-het-zelver die graag zelf zijn of haar armen uit de mouwen steekt. Sommige mensen doen dit bijzonder graag en het is natuurlijk ook erg praktisch om zelf van alles te kunnen i.p.v. afhankelijk te zijn van de diensten en de beschikbare tijd van anderen. Om op deze behoefte in te springen hebben wij deze prachtige en praktische website voor u gebouwd, met allerlei handige en functionele stukken  gereedschap en werk tools voor het klussen thuis of op uw werk.

Op deze website presenteren wij u een grote verscheidenheid aan verschillende handige artikelen, waarvan de focus voornamelijk ligt op artikelen voor uw auto en op verschillende boor artikelen voor binnen- en buitenhuiselijk gebruik. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan artikelen zoals verschillende soorten autokrikken, oliefiltersleutels, tangensets, koplampafstelapparatuur, snelspanboorhouders en snelspanboorkoppen.

In de nabije toekomst zal dit aanbod nog aanzienlijk worden uitgebreid, dus houdt u deze website regelmatig in de gaten. Bower.nl is gegarandeerd een website waar u uw voordeel mee kunt doen in te toekomst, want we bieden naast een grote verscheidenheid aan zeer praktische artikelen ook een uiterst scherpe prijs in verhouding tot onze concurrentie.

Dit maakt het voor u bijzonder aantrekkelijk om bij ons online te komen winkelen en wij zullen onze uiterste best doen om het u in de toekomst alleen nog maar aangenamer en gemakkelijker te maken. Ook zullen we met grote regelmaat ons assortiment uit gaan breiden met nieuwe artikelen voor uw auto en/of kluswerk. Tenslotte is service en klanttevredenheid het hoogste goed in onze bedrijfspolitiek en worden wij alleen maar blij van tevreden klanten!

Over ons

Aniston is een initiatief van gezamelijke ondernemers uit Amsterdam en Haarlem.

Bekijk ook onze andere webshops.

Beoordeling

Laat een beoordeling achter en laat andere klanten weten wat u van ons vindt.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen