0
Winkelwagen
€ 0,00

Beveiligingscamera met Sony Effio digitale signaal processor en varifocale lens

CCTV dome camera met IR LED

Digitale 2.4GHz draadloze camera

De vele voordelen van een efficiënte bewakingsset.

We leven tegenwoordig helaas in tijden waarin bepaalde mensen niet zo goed begrijpen wat het begrip ‘privé bezit’ inhoudt. Dit komt er in de praktijk op neer dat velen onder ons met mogelijke enige regelmaat te maken hebben met dieven, inbrekers en andere vormen van criminaliteit. Dit geld met name voor ondernemers, winkeliers en bedrijven, die hier vaak het slachtoffer van zijn. Niet getreurd, want wij hebben de perfecte oplossing voor u en uw bedrijf in de vorm van een grote verscheidenheid aan de allernieuwste hi-tech bewakingssets!

Deze bewakingssets bieden u een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf, winkel of zelfs uw eigen huis te beschermen tegen diefstal,  inbraak en vandalisme. Dit is mogelijk dankzij de vele hoog kwalitatieve onderdelen waaruit zo’n bewakingsset is samengesteld en welke allemaal naadloos op elkaar aansluiten om uw eigendommen te kunnen beschermen tegen criminaliteit.

Zo is het mogelijk een bewakingsset samen te stellen uit een aantal van de volgende producten:

- Draadloze camera’s
- Draadloze monitorschermen.
- Afstandsbediening voor draadloze camerasystemen.
- IP Netwerkcamera’s.
- Draadloze internetbeveiliging camera’s.
- Binnen camera’s.
- Buiten camera’s.
- Verborgen camera’s.
- Dummy camera’s.

Zoals u ziet kunt u zelf kiezen uit vele verschillende mogelijkheden om uw eigen naadloos werkende bewakingsset samen te stellen. Dit zodat u op alle manieren ingedekt bent tegen diefstal, inbraak en vandalisme. Alle hierboven genoemde camerasystemen worden verbonden met monitorsystemen, waar u mogelijk nog een systeem ter opname aan kunt koppelen, zodat u een perfecte en geheel complete bewakingsset tot uw beschikking heeft. Deze net genoemde monitorsystemen zijn verder natuurlijk op alle hierboven genoemde camerasystemen aan te sluiten. Dit geld zowel voor de draadloze camera systemen als de systemen met bedrading.

De verborgen camera’s komen op dit moment in een drietal verschillende vormen, al verwachten we meerder varianten in de nabije toekomst die ook een perfect deel uit maken van elke waterdichte bewakingsset. In dit geval gaat het om camera’s die verwerkt zijn in rookmelders, in pir-behuizingen en die verwerkt zijn in bewakingsspiegels. Kortom, wij hebben voor elke ondernemer en bedrijf wat wils en kunnen u garanderen dat u met deze bewakingssets nooit weer ongemerkt last zult hebben van diefstal en/of inbraak!

Over ons

Aniston is een initiatief van gezamelijke ondernemers uit Amsterdam en Haarlem.

Bekijk ook onze andere webshops.

Beoordeling

Laat een beoordeling achter en laat andere klanten weten wat u van ons vindt.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen